Semifinal!

Vad kan man säga? Hardy Nilsson´s järnkaminer! semifinal väntar efter några lätta matchen mot Brynäs, så nu är det bara att ladda om och spela ut nästa på listan, sen kommer sm-guldet där det hör hemma! I dom finare delarna ;)
Finns bara en sak att säga: ALLTID OAVSETT, FÖR EVIGT DJURGÅRDEN!







japp!

Dyng! vad kan man säga? dyng+Odens kebabpizza! 1+1=2? exakt! lyckad kväll, imorgon blir det lite andra tag. då ska jag träffa ebba, sebbe och natta! blir nog mest lugnt men trevligt som vanligt :) Snart får jag hem mina saker också, då j****r smäller det ;) haha

Beställt!

Nu har jag beställt skiten :D kommer väl snart hoppas jag ;)



Dagen!

Tjenare!
Idag har jag varit och handlat lite med stefan, tog en macka på subway för att få i min något innan gymmet. Sen på gymmet träffade vi mamman (Melissa) och hennes polare, så det blev att vi badade med dom :)



Shopping!

Hejsan!
Nu ska jag röra mig iväg till handen och shoppa, men hade också tänkt att beställa lite från internet. Jag tycker iaf att jeansen är skit snygga :)


Jag DÖR!



Jag har tråkigt!

LÖNING IMORGON! det kan ju inte bli bättre! då blir det shopping! hade tänkt att införskaffa min ett par nya skor och någon schysst hatt och kanske något mer.



Nu sitter jag och kollar runt lite på nätet, bland annat på sportbladet där jag hittade en rolig artikel. Jag tror han blev lite irriterad!


 

 


Diskussion!

Sitter och diskuterar Kärlek med folk, det sägs att kärlek är en drog. Så man kanske ska ta sig en lina kärlek och leta fram den rätta tösen ;) idag blir det hem och vika tvätt sen rulla iväg till gymmet med Stefan.

Har även snackat med sts angående au pair, så ne vet jag exakt vad som händer framöver =)

Så rätt!

Likt vin skall vänner vara få men väl utvalda!

hmm?!?

Why is Alice in wonderland? when She should be in the fucking kitchen!

mohahehehe

dax att sova... har varit fullt ös hela dagen med gym och långpromenad! ;)

Att folk orkar!

Nu börjar min stubin bli allt kortare, att man får massa skit för ingenting är helt sjukt. Dessutom av DIG! Att du ens pallar hålla på när båda har gått vidare, lever lyckliga och allt är bra. Så ska man få komentarer som:
du snackar en jävla massa skit, du är precis som du var förut, störd i huvudet. Jag la till dig igen för att jag är orolig för dig
du mår ju inte bra liksom!
Störd i huvudet är jag, right :) men en sak är fel... JAG MÅR JÄVLIGT BRA :D iaf nu när jag har hittat massa roliga människor att vara med ;) blir utgång i helgen ;) YAAAAAAAAAAAAMIIIIII

efter allt skit är det saker som är bra iaf!
nu börjar det gå framåt igen med ansökningen till Au pair! så snart blir det intervju och sen drar jag :D:D


Hemma!

Och så är man hemma igen då, det har varit en lyckad vecka i kittelfjäll med mycket skidåkning! Det hände mycket roligt där uppe också, tänkte lägga upp lite bilder så får ni se bla en ryss på skidor för första gången :P hehe

Lyon vidare!

Fan va sköna att real åkte ur Champions League :D Där våran egen Kimpa kom in och drev på! Kungligt Kimpa! Det var nog allt. Nu hade jag tänkt att joina min kudde som ligger helt ensam :P

HAHAHA... klockrena :D

Looking for a girlfriend!

Hemma dag!

Idag har jag rest mig från soffan max 10 gånger på hela dagen! Vissa kanske tycker att det låter skönt, men har haft en skit tråkig dag. Jag längtar faktiskt tillbaka till gymmet och det sociala. Men imorgon ska jag upp och röra på mig, hur pissigt jag än mår! Sen vill jag påpeka att jag missar Champions League :O inte bra... får leta efter en live streaming så kanske man kan få se Lyon spela (och hoppas på att dom vinner)

 

Au Pair!

Sitter lite och kollar runt lite på Au pair sidor i väntan på att Champions league ska börja! Läste precis att det ingår:
  • Flygresa tur och retur
  • Förberedelsekurs i New York
  • Fri sjuk- och olycksfallsförsäkring
  • Veckoersättning ($195:75)
  • Mat och eget rum hos familjen
  • $500 i studiebidrag
  • 2 veckors betald semester
  • Lagligt au pair visum
  • En extra månad att resa runt i USA
  • Egen kontaktperson
  • Förberedelsematerial
  • Personlig intervju- och informationsmöte
En månad att åka runt i USA, sånt gillar vi :D Sen har jag pratat med STS och kollar hur allt går till, och det verkar jätte bra! så under matchen blir det att fortsätta planera lite mer!


Sjuk!

Blir att vara hemma idag pga förkylning och ont i halsen. Så blir det plugga teori så är man ett steg närmre USA, och det gillar vi. Jag ser nästan bara fördelar att dra till usa, utom en sak... Snuset...

RSS 2.0